İSTANBUL / FATİH - Ulubatlıhasan İlkokulu

Kas

Okulumuzun Güvenli Alan Olduğu Nasıl Belli Olur?

Web sayfamızda Yayınladığımız GÜVENLİ ALAN KARE KOD sistemi sayesinde okulumuzun güvenli alan olarak Kare Kod okutmadan içeri giriş ve çıkışların yapılmadığı bilgisine ulaşabilirsiniz.

Kas

Ara Tatilde Uzaktan Eğitim Devam edecek mi?

Hayır, ara tatilde uzaktan eğitim devam etmeyecek. Fakat EBA sisteminde tatil boyunca çocuklarımızın faydalanabileceği binlerce içerik tatili hem verimli hem de eğlenceli geçirmelerini sağlayacaktır.

Kas

Hes Kodu almak zorunlu ve gereklidir. Zira Okulumuz GÜVENLİ ALAN olduğundan dolayı öğrencilerimiz,anne ve babasının da HES KODU sorgulanarak okula kabul edilmektedir. HES KODU mevcut olmayan öğrenci ve velilerimizi temin edinceye kadar okula kabul edemiyoruz. Tüm öğrencilerimizin sağlığı için bu öncelikli şarttır. HES KODU güvenli alan için en önemli unsurdur.