İSTANBUL / FATİH - Ulubatlıhasan İlkokulu

Nis

Okul Aile birliğimize ait hesap bilgileri her ay düzenli olarak burada yayınlanmaktadır. An itibari ile mart 2024 döneminde gelir olarak her hangi bir işlem yapılmamış, Gider olarakta 119 TL tutarındaki iletişim faturası çıkışı yapılmış olup Ayrıntılı döküme aile birliği işletme defterinin yanısıra, Türkiye İş Bankası Karagümrük Şubesinde yer alan okulumuza ait hesaptan da ulaşılabilmektedir.

Eyl

Okulumuz Öğrencilerinin temsil ve kurumsal yapıya uyum sağlaması ve okul kimliğinin tespit edilmesi amacıyla Okul Aile Birliğimiz Okul Armaları yaptırıp tüm öğrencilerimize dağıtımını sağlamaktadır. İhtiyacı olan Öğrencilerimiz Okul Aile Birliğine başvurarak hazır kıyafetlerinin üzerine monte edebilecekleri okul sembollerini temin edebilirler.

Eyl

2., 3, ve 4. Sınıf Zümre Öğretmenlerimizin Dikkatine; 16-17 Eylül 2021 tarihlerinde saat:15.30 /16.30 arasında İngilizce Öğretmenimiz değerlendirme toplantısı yapacaktır.Lütfen katılım sağlayalım.

Eyl

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğümüz ve KADES İşbirliğinde düzenlenen Kadına Uygulanan Şiddete Dur ...Eğitimleri kapsamında 16. Eylül Perşembe günü(bugün) Saat:13.00 'te salgın kuralları çerçvesinde aşı ve PCR testi mevcut tüm velilerimizi okulumuzda yapılacak Eğitim ve Konferansa bekliyoruz...Okul girişindeki kontroller için lütfen HES kodunuzu hazır bulundurunuz..

May

09.05.2019 Perşembe 14.30-17.00 saatleri arasında gerçekleştirdiğimiz haftalık uygulama dersimiz 07.05.2019 Salı 09.00-14.00 saatleri arasında TANITIM FİLMİ çekimleri ders uygulaması olarak yapılmış olduğundan YAPILMAYACAKTIR. Haftalık ders gün ve saatlerimiz değişmemiş olup bu haftaya özel değişiklik olmuştur.